Reloved Studio

Kom duurzaam shoppen bij Anne-Marij Reloved Fashion Studio

De Reloved Fashion Studio is een bijzondere winkel in het centrum van Driebergen waar duurzaamheid voorop staat. De Studio is gevuld met kwalitatief hoogwaardige tweedehands dames.

Naast kleding verkoop ik ook veel mooie 'cadeau artikelen'. Zoals tassen, kaarsen, amberblokjes en nog veel meer. Een aantal merken zijn Monk & Anna, Tinne Mia, By Bazz, Sieraden van Petra Reijrink, Wasparfum van Wasgeluk.

Dus kom gezellig een kijkje nemen in de Studio en ga je met een goed gevoel weer naar huis. Omdat je weet dat met jouw aankoop de wereld een stukje beter wordt.

Reloved

Ik heb bewust gekozen voor de term RELOVED. Wat letterlijk betekent "opnieuw geliefd"

Vaak hoor je de term PRELOVED, met als betekenis en achterliggend idee dat er van het kleding stuk al eerder is gehouden. Helaas is er van de meeste kledingstukken die ik binnenkrijg nog nooit echt gehouden. Maar ik ben er wel weer van gaan houden door ze in mijn Studio op te hangen en ze een tweede leven geef. Vandaar de term RELOVED By Anne-Marij.

Openingstijden Studio

Wo 10 - 17 uur
Do 10 - 17 uur
Vr 10 - 17 uur
Za - 11 - 17 uur

Check voor eventuele wijzigingen mijn Insta account.

Anne-Marij - Reloved Studio 1

Kleding inbrengen

Ik ben voortdurend op zoek naar mooie kleding. Een echt inbreng- en ophaalmoment, daar werk ik niet mee.

Wel heb ik een aantal voorwaarden waar de kleding aan moet voldoen. Klik hier voor de belangrijkste inbreng criteria en algemene informatie. Mocht je twijfelen, neem de kleding gerust mee dan kijk ik er na.

Dus heb je mooie kleding liggen die je niet meer draagt en graag zou willen inbrengen?

Wat kan je verwachten?

Een mooie selectie van Reloved dames, overzichtelijk en netjes op kleur gepresenteerd. Dames kleding van maat 34 t/m maat 44.

Verder bied ik vrijblijvend stijl en kleur advies tijdens het shoppen.

Heb je vragen over een kledingstuk, bijvoorbeeld hoe dit te combineren, neem het artikel mee en ik help je hierbij. Kosteloos natuurlijk!

Wil je toch graag een afspraak maken om er zeker van te zijn dat ik uitgebreid de tijd voor je heb, dan kan dat. Stuur dan een mail via het contact formulier met een dag en tijd waarop je graag zou willen langskomen. Dan reserveer ik speciaal tijd voor je!

Naast de fysieke stijl studio waar je items kan komen shoppen, post ik ook wekelijks (op vrijdag) op Instagram nieuwe toffe items. Zie je een items die je graag zou willen passen, dan kan dat! Je kan het artikel in de winkel komen passen of laten opsturen. Mocht het artikel toch niet passen of naar je zin zijn, dan kan je het terug sturen. Eventuele retour verzenkosten zijn wel voor je eigen rekening.

De Reloved Fashion Studio is gevestigd aan de Traaij 41 te Driebergen. Het centrum van Driebergen biedt vele leuke kleine boetieks en speciaalzaken. Kom een middag gezellig winkelen in het centrum van Driebergen.

WInkel inside