Pakketten

OPTIE 1

A first step

Gun jezelf een nieuwe en duurzame garderobe met als uitgangspunt je eigen kledingkast.

Sta je dag in dag uit voor een bomvolle kledingkast en heb je geen idee wat je aan moet trekken. Toch maar weer het oude vertrouwde setje omdat je je daar veilig in voelt. Vind je het lastig om zelf nieuwe combinaties te maken en is je kledingkast de laatste tijd erg ongeordend geworden.

Dan is de Garderobe check BASIC met als doel een overzichtelijke garderobe de ideale oplossing voor jou. Ervaar rust en een opgeruimd gevoel na afloop.

199 euro

OPTIE 2

C

Gun jezelf een nieuwe en duurzame garderobe met als uitgangspunt je eigen kledingkast.

Twijfel je wekelijks of misschien wel dagelijks aan je kledingstijl. Denk je vaak, staat deze kleur mij eigenlijk wel? Wat is de beste jeans voor mijn figuur? Wil je vanaf nu ook iedere dag zelfverzekerd en stralend voor de dag komen? Dan is de kleur-, figuur- en stijlsessie van Anne-Marij de ideale oplossing voor jou. Vanaf nu heb jij de lead.

Tijdens het shoppen bij Anne-Marij in Zeist ben je niet meer afhankelijk van een eerlijke en goede verkoopster.

249 euro

OPTIE 3

All the way

Verwen jezelf met een kleding, stijl & garderobe check en wordt een echte pro op het gebied kleding.

Je gaat niet voor het halve werk maar direct "all the way". Tijdens deze sessie van een hele dag of 2 halve dagen gaan we met alles aan de slag. Startent met een kleur, stijl en figuur sessie. Je leert alles over kleuren en verschillende stijlen en creëert je eigen zogenaamde stijlpaspoort.

Met deze kennis gaan we direct je eigen kledingkast onder handen nemen. Wil je niet langer wachten en direct alles onder handen nemen dan is dit ideaal voor jou!

399 euro