Voorwaarden

Laat je kleding niet langer in je kast liggen,  geef het een tweede leven!

 

Wil je kleding een tweede leven geven? Wat een onwijs goed idee! Dit kan makkelijk door je kleding te verkopen bij        Anne-Marij, Reloved Fashion Studio.

Interesse?

Ga kritisch door je kleding kast en verzamel je kleding en breng het gewassen en het liefst ook gestreken langs tijdens de openingtijden van de studio. We nemen dames kleding in van maat 36 t/m 44.

Brands we love  ​

American Vintage, Arma, Armed Angels, All Saints, Anecdote, Another Label, A.P.C, Arket, Ba&sh, Bellerose, By-Bar, Closed, Dante6, Denham, Dr. Martens, Drykorn, Essentiel Antwerp, Filippa K, Fabienne Chapot, Ganni, Humanoid, Isabel Marant (Etoile), Iro, IKKS InWear, Just Female, Karhu, Levi's, Maje, Minimum, Modstrom, MSCH, Moliin, Pom Amsterdam, Ralph Lauren, Reiss, Ruby Tuesday, Selected Femme, Second Female, Scotch & Soda, Samsoe Samsoe, Sezane, Sandro, Sissy Boy, Veja, & Other Stories etc.

 

Regels voor het aanleveren van kleding

Dames merkkleding in de maten 34 t/m 44. Geen Primark, H&M etc.

Accessoires zoals riemen, hoeden en shawls. Schoenen neem ik beperkt in. Schoenen mogen echt amper zijn gedragen. Kleding moet natuurlijk heel, schoon (zonder vlekken) en netjes zijn. Dus geen kleding met missende knopen, losse draden etc.

Kleding moet of passen in het huidige modebeeld, tijdloos of echt vintage zijn. Tevens heb ik een voorliefde voor natuurlijke materialen.

Bij het inbrengen van kleding en/of accessoires ten behoeve van verkoop door Anne-Marij RFS accepteert u onderstaande voorwaarden.

Hoe wordt de kleding uitbetaald?

Voor ieder kledingstuk wordt een passende verkoopprijs bepaald die afhankelijk is van verschillende factoren zoals de conditie, actualiteit, materiaal, maatvoering en het merk.

Na verkoop ontvang je 40% van de verkoopprijs. Deze opbrengst kunt u in de winkel besteden of uitbetaald krijgen. De opgebouwde tegoeden van de verkochte kleding kan in de winkel contant worden opgehaald of middels een betaalverzoek.

Het bedrag wordt dan eenmalig aan het eind van het seizoen uitbetaald.

Waar en wanneer kan je de kleding inleveren?

Je kan de kleding langsbrengen bij Anne-Marij, op de Traaij 41 in Driebergen. Spontaan langskomen mag altijd. Ik werk niet op afspraak. Als ik de kleding heb uitgezocht kan je de niet geselecteerde kleding binnen twee weken weer ophalen. Kleding die binnen die periode niet wordt opgehaald gaat automatisch naar een goed doel.

Als je kleding inbrengt bij de studio en de kleding gaat de kleding de winkel in dan is dat ook de eind bestemming van de kleding. Ophalen na een bepaalde periode is helaas niet haalbaar.

Van eind februari tot en met juni neem ik zomer kleding in en vanaf juli tot en met december winterkleding.

Eind van het seizoen

Mocht de kleding aan het eind van het seizoen niet zijn verkocht, dan schenkt ik het Anne-Marij aan het goede doel. Wij sponsoren diverse mooie lokale projecten.

Inbreng informatie voor klanten

Zodra je kleding hebt ingeleverd ontvang je via de mail een PDF file met de ingebrachte artikelen. Zo heb je zelf ook een overzicht van de ingeleverde artikelen.

Kleine lettertjes

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gestolen, beschadigde of zoekgeraakte items. Wij doen uiteraard onze uiterste best om uw spullen met zorg te behandelen.

Tot slot

Na 1 jaar vervalt uw opgebouwde tegoed (geldbedrag). U kunt deze dan niet meer besteden of uitbetaald krijgen. Dus: items die een jaar geleden zijn verkocht en nog steeds niet zijn uitbetaald, worden uit het systeem gehaald. De opbrengst hiervan wordt dan 100% van Anne-Marij, RFS.