Over Anne-Marij

Anne-Marij--11

Ik ben Anne-Marij Dalenoord, geboren in de zomer van 1979 en getrouwd met mijn jeugdliefde. Samen hebben we 3 jonge kids en wonen we in het heerlijke bosrijke Zeist. Naast mijn werk als stylist word ik heel blij van creatief bezig zijn, sporten, latte macchiato, pure chocolade en met vrienden uitgebreid eten!

Op professioneel gebied help ik vrouwen in hun zoektocht naar hun ideale, duurzame kledingstijl. Iedere vrouw verdient het om s’ ochtends blij wakker te worden en zonder stress of vervelend gevoel een outfit kan aantrekken uit een 'goed' gevulde kledingkast.

Liefde voor creëren

Tijdens mijn jeugd is de liefde voor mode en creëren begonnen en na de middelbare school ben ik gaan studeren aan het AMFI, Amsterdam Fashion Institute. Uiteindelijk heb ik ruim vijftien jaar in de kleding business gewerkt, zowel als inkoopster als aan de productie kant. Geweldige jaren, veel gezien, veel gereisd en heel veel geleerd over alle ins & outs van de kledingindustrie.

Het werk voelde op een gegeven moment minder goed. Dat ging heel geleidelijk. Tot het moment dat het genoeg was. Op dat moment heb ik het roer omgegooid. In mijn studio verzorg ik workshops, vriendinnenavonden en verkoop ik hoogwaardige tweedehands dames en kinderkleding en verwante duurzame producten.

Waar gaat mijn hart sneller van kloppen?

Mensen helpen, blijer maken, vertrouwen geven. Daar krijg ik energie van. Laten zien dat met bepaalde tips & tricks je iedere dag zelfverzekerd de wereld in kan stappen. Zo wil ik echt een verschil maken. Ook wil ik heel graag de wereld een beetje mooier maken. Letterlijk en figuurlijk. Door mijn werk als stylist wil ik vrouwen inspireren bewustere keuzes te maken als het om kleding gaat.

Kleding & duurzaamheid

Bij alle activiteiten staat centraal hoe je duurzaam met je kleding om kan gaan. “En dat hoeft helemaal niet oubollig te zijn. Ik wil juist laten zien hoe leuk het kan zijn. Het vinden van je persoonlijke stijl staat centraal. Zodra je dat helder hebt, koop je alleen kleding waar je echt blij van wordt.”

En vergeet niet "het aller duurzaamste kledingstuk is het kledingstuk dat je ook echt draagt".

Mijn eigen kledingstijl

Zelf ben ik dol op klassiekers met een twist. Op witte bloesjes, kraagjes, loafers, veterschoenen, gekke opvallende sokken en panty’s, I am loving it!

Eigenlijk is mijn stijl heel divers, net hoe ik mij voel. Soms lekker netjes en preppy, andere keer weer casual met sneakers. In ieder geval altijd met een verrassende twist, iets onverwachts, net niet te gecombineerd. Dat maakt mijn stijl. Hoe doe ik dat, door naar mij gevoel te luisteren, niet te lang na te denken en vooral door gewoon doen!

Anne-Marij--19

Dus dit ben ik!

Voel je een klik? Kijk dan op bij pakketten naar mijn diensten en tarieven en lees wat je kan verwachten. Je kan ook mailen naar hello@anne-marij.nl dan maken we een afspraak. Love to meet you & samen aan de slag te gaan.

Anne-Marij geschreven