RECENSIES

Garderobe check – “a fresh start” – april 2021 – (Marlies 48 jaar)

Nogal impulsief zocht ik contact met Anne-Marij om haar hulp in te roepen voor een ‘frisse wind’ door mijn kledingkast. Zij heeft heel veel manieren aangereikt om kleding anders te combineren dan ik zelf bedacht had ooit! Echt heel fijn, werd er heel blij van en dat ben ik nog steeds. Je staat ineens met ‘andere ogen’ naar je kast te kijken en hoeft niet van alles perse nieuw te kopen. Ik zou zeggen: doen! 

Garderobe check – “a fresh start” – mei 2021 – (Rosa 38 jaar)

Ik had als doel een kast met minder kleding, maar meer om aan te trekken. Alleen was ik al een eind gekomen, maar met de hulp van Anne-Marij heb ik

* nog heel veel items/opvulling van de kast zonder enig probleem laten gaan en

* ineens heel veel nieuwe mogelijkheden gekregen voor combinaties

Dat was super inspirerend, winkelen in je eigen kast. Anne-Marij is echt van aanpakken, in korte tijd krijgt ze veel voor elkaar, en daarbij zegt ze t ook eerlijk als iets je niet staat, op een prettige ontspannen manier.

In een verslag na afloop (met foto’s van de combis die gemaakt zijn) stonden ook goede tips voor (enkele) items die ik nog kan aanschaffen zodat ik nog meer combinaties kan maken. Daar ben ik meteen mee aan de slag gegaan.

Dit voelde echt als een cadeau aan mezelf, ik kan het iedereen aanraden die worstelt met het klassieke probleem: een volle kledingkast maar niets om aan te trekken 😉

Garderobe check – “a fresh start” – april 2021

Anne-Marij heeft geweldig geholpen met het opschonen van mijn kledingkast. Ze weet de juiste vragen te stellen en maakt daarmee de keuze om iets te houden of weg te doen een stuk makkelijker. Het resultaat: een overzichtelijke kast, nieuwe combi’s en suggesties voor ‘what to buy’. Dank!

Garderobe check – “a fresh start” – februari 2021

Heel fijn om ook na de garderobe check nog te kunnen overleggen. Dat Anne-Marij met je mee denkt en je smaak snel kent. Ze heeft neemt een dosis ervaring mee. Aanrader!

” Duurzaamheid en kwaliteit”

Anne-Marij heeft mij geholpen mijn stijl te hervinden (van corporate, naar thuis-blijf-slobber-moeder…need I say more). Mijn kast is weer overzichtelijk, een heel fijn gevoel! Anne-Marij hield ook rekening met duurzaamheid en kwaliteit. Ik ben haar heel dankbaar! Zeker een aanrader!

“Richting gevend en inspirerend” 

Door de kleding die Anne-Marij voor mij bij elkaar heeft gezocht, heb ik een veel duidelijker beeld gekregen over wat mij staat en waarom. Het heeft mij een gevoel van richting gegeven. Ik heb nu een leuke en mooi gevulde kledingkast. Ook van het doorpassen van kleding samen met de uitleg over hoe je iets draagt en wat het beste bij mijn figuur past, heb ik veel geleerd. Karen (49)

“Een waardevolle investering”

Knap hoe Anne-Marij kleding weet uit te kiezen die mij goed staat en perfect past. Er zaten ook kleding stukken bij die ik zelf niet zo snel uit het rek zou hebben gepakt maar die erg leuk bleken te staan. Echt verrassend leuk. De personal shopping sessie was super waardevol. Mirjam (35)

“een cadeau waar ik heel lang plezier van ga hebben”

Door de kleding die we samen hebben uitgezocht & door gepast heb ik een duidelijk idee gekregen over wat mij staat en waarom. Voor mij was dit een groot cadeau, echt voor mijzelf. Ik ben blij dat ik deze spannende stap gezet heb, en ik kijk al uit naar een vervolg! Nadia (41)