RECENSIES

” Duurzaamheid en kwaliteit”

Anne-Marij heeft mij geholpen mijn stijl te hervinden (van corporate, naar thuis-blijf-slobber-moeder…need I say more). Mijn kast is weer overzichtelijk, een heel fijn gevoel! Anne-Marij hield ook rekening met duurzaamheid en kwaliteit. Ik ben haar heel dankbaar! Zeker een aanrader!

“Richting gevend en inspirerend” 

Door de kleding die Anne-Marij voor mij bij elkaar heeft gezocht, heb ik een veel duidelijker beeld gekregen over wat mij staat en waarom. Het heeft mij een gevoel van richting gegeven. Ik heb nu een leuke en mooi gevulde kledingkast. Ook van het doorpassen van kleding samen met de uitleg over hoe je iets draagt en wat het beste bij mijn figuur past, heb ik veel geleerd. Karen (49)

“Een waardevolle investering”

Knap hoe Anne-Marij kleding weet uit te kiezen die mij goed staat en perfect past. Er zaten ook kleding stukken bij die ik zelf niet zo snel uit het rek zou hebben gepakt maar die erg leuk bleken te staan. Echt verrassend leuk. De personal shopping sessie was super waardevol. Mirjam (35)

“een cadeau waar ik heel lang plezier van ga hebben”

Door de kleding die we samen hebben uitgezocht & door gepast heb ik een duidelijk idee gekregen over wat mij staat en waarom. Voor mij was dit een groot cadeau, echt voor mijzelf. Ik ben blij dat ik deze spannende stap gezet heb, en ik kijk al uit naar een vervolg! Nadia (41)

Scroll Up