Ontdek je eigen kledingkast / winkelen in je eigen kledingkast lange versie

Gun jezelf een nieuwe en duurzame garderobe met als uitgangspunt je eigen kledingkast.

Sta je dag in dag uit voor een bomvolle kledingkast en heb je werkelijk geen idee wat je aan moet trekken. Toch maar weer het oude vertrouwde setje omdat je je daar veilig in voelt. Vind je het lastig om zelf nieuwe combinaties te maken en is je kledingkast de laatste tijd erg ongeordend geworden. 

Dan is de Garderobe check met als doel een overzichtelijke ‘basis’ garderobe de ideale oplossing voor jou. 

Waar bestaat het pakket uit? 

Allereerst hebben we een telefonische intake. Daarin zal ik je onder andere vragen om voorafgaand aan onze afspraak een vragenlijst in te vullen. Dan kan ik je alvast wat beter leren kennen. Op de dag zelf gaan we samen aan de slag, praktisch en gestructureerd. 

We lopen je garderobe helemaal door en bekijken ieder item. Ik geef je adviezen en tips en we creëren nieuwe combinatie mogelijkheden die we direct op de foto zetten. Daarnaast maak ik een lijst met kledingstukken die je nog kan aanschaffen voor je ultieme basis garderobe. 

Aan het eind van de garderobe check beschik je over een mooie basis garderobe die bij jou persoonlijkheid past. Waarschijnlijk met minder kleding maar wel met alleen kledingstukken waar je het wow gevoel van krijgt. 

Met alle nieuwe inzichten kan je direct zelf aan de slag. Leuker nog, we maken een nieuwe afspraak om samen de missende items voor je sparkle garderobe te shoppen tijdens een personal shopping sessie

Tarief: (Her)ontdek je eigen kledingkast, inclusief intake, shopping lijst met verbindende items en visueel naslagwerk kost 275 euro.

Locatie: bij jou thuis in je kledingkast, duur circa 4 uur.

Wil je ook overzicht in jou garderobe, combinatie tips en een frisse kijk op je kledingkast?

JA DAT WIL IK!

Scroll Up