ALL THE WAY – kledingstijl & garderobe check

Sta je dag in dag uit voor een bomvolle kledingkast en heb je werkelijk geen idee wat je aan moet trekken. Toch maar weer het oude vertrouwde setje omdat je je daar veilig in voelt. Vind je het lastig om zelf nieuwe combinaties te maken en is je kledingkast de laatste tijd erg ongeordend geworden. Twijfel je wekelijks of misschien wel dagelijks aan je kledingstijl. Denk je vaak, staat deze kleur mij eigenlijk wel? Wat is de beste jeans voor mijn figuur? Wil je vanaf nu ook iedere dag zelfverzekerd en stralend voor de dag komen?

Waar bestaat het “ALL THE WAY” pakket uit? 

Allereerst hebben we een telefonische intake. Daarin zal ik je onder andere vragen om voorafgaand aan onze afspraak een vragenlijst in te vullen. Dan kan ik je alvast wat beter leren kennen. Op de dag zelf gaan we samen aan de slag, praktisch en gestructureerd. 

We starten de dag met je garderobe. We bekijken samen ieder item. Ik geef je adviezen en tips en we creëren nieuwe combinatie mogelijkheden die we direct op de foto zetten. Daarnaast maak ik een lijst met kledingstukken die je nog kan aanschaffen voor je ultieme basis garderobe. 

Vervolgens gaan we verder met met een kleurenanalyse. Ik werk op basis van de 4 seizoenen-methode en laat zien welke kleuren je laten stralen. Daarna gaan we verder met een figuuranalyse. We bespreken verschillende kleding stijlen en vormen en ik geef een kledingadvies op basis van jouw figuur. 

Je ontvangst een op maat gemaakt naslagwerk vol inspiratie & tips. Voor gegarandeerd jaren lang plezier.

Tarief: ALL THE WAY – kledingstijl & garderobe check, inclusief intake en visueel naslagwerk kost 429 euro.

Locatie: bij jou thuis in je kledingkast, duur circa 8 uur.

 

Wil je ook een volledige frisse start maken.  Overzicht in jou garderobe, combinatie tips & een kleur, figuur & stijl analyse?

JA DAT WIL IK!

Scroll Up