Zomer 2020 inspiratie

Zomer 2020 inspiratie 

Buiten is het nog regenachtig en druilerig weer. Maar de lente staat in aantocht. Zon, terrasjes, warmere temperaturen en langere dagen. Een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe mode. De winkels hangen al weken lang vol met nieuwe mooie zomerse items.

Je hele garderobe vernieuwen met nieuwe zomer items, zeker niet. De perfecte garderobe bestaat ongeveer uit 70% tot 80% tijdloze (meer basic) items die je eindeloos kan combineren. De overige items zijn fashion items. 

De komende weken zal ik een aantal modetrends voor aankomende zomer bespreken. Mijn tip is: “ kijk wat bij je persoonlijkheid past en koop niet alles wat in de mode is “omdat het nu eenmaal in de mode is”.

Deze week: Zwierige lange jurken en rokken.  

Jurken en rokken zijn er deze zomer weer in eindeloos veel prints. Bloemen, groot en klein, etnische prints maar ook vele uni varianten. Lang tot de grond of zet over de knie. Ook zie je nog steeds veel plissé varianten. 

Combineer je lange rok met een grote trui of vest en je kan die (zomer) rok nu al super goed aan. Accentueer je taille met een stoere riem of stop een stuk van je trui aan de voorkant in je rok. Maak de combi af het een paar hoge laarzen of een pittige cowboylaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll Up