PRELOVED KLEDING STUDIO

Kom winkelen in mijn preloved kleding studio.

De stijl studio (of wel tweedehands kleding winkel, maar dat klinkt zeker minder leuk en dekt ook niet de lading) is tijdens de openingstijden voor iedereen geopend. Je kan weer gewoon binnenlopen zonder afspraak. De openingstijden zijn:

Openingstijden Studio:

Woensdag van 9:30 tot 12:00 uur

Donderdag van 9:30 tot 14:30 uur

Vrijdag van 9:30 tot 12:00 uur

Check voor eventuele wijzigingen mijn insta account.

Wat kan je allemaal verwachten?

* preloved dameskleding shoppen (er hangt echt heel veel)

* kom langs voor stijl advies. Heb je vragen over een kledingstuk bijvoorbeeld hoe dit te combineren, neem het artikel mee en ik help je hierbij. Kosteloos natuurlijk!

Wil je toch graag een afspraak maken om er zeker van te zijn dat ik uitgebreid de tijd voor je heb, dan kan dat: Zie onderstaand de link naar het afspraken formulier. Maak je een afspraak dan reserveer ik speciaal tijd voor je!

Klik hier om een afspraak in te plannen.

Naast de fysieke stijl studio waar je items kan komen shoppen, post ik ook wekelijks (op vrijdag) op Instagram nieuwe toffe items. Zie je een items die je graag zou willen passen, dan kan dat! Je kan het artikel komen ophalen en thuis rustig passen. Of ik kan het kledingstuk(ken) langsbrengen.

De locatie van kledingstudio is heel bijzonder, namelijk: Thomas kerk Zeist, Oranje Nassaulaan 35.

Mailen of appen kan natuurlijk ook: hello@anne-marij.nl / 06-14697397

Ik ben ook voortdurend op zoek naar mooie kleding. Heb je mooie kleding liggen die je niet meer draagt en graag zou willen inbrengen? Klik dan HIER.

Scroll Up