INBRENG KLEDING

Laat je ongedragen kleding niet langer in je kast liggen, geef het een tweede leven!

Wil je je kleding een tweede leven geven? Wat een onwijs goed idee! Dit kan heel makkelijk door je ongedragen kleding te verkopen in onze tweedehands studio. Geen gedoe met marktplaats, Vinted, pakketjes opsturen etc. Je brengt de kleding in en wij verkopen het voor je. Interesse? Stuur dan een mail naar hello@anne-marij.nl. Dan ontvang je een persoonlijk verkoopnummer.

Verder: Het verkoopbedrag voor de kleding bepalen wij. Voor ieder kledingstuk wordt een passende verkoopprijs bepaald. Na verkoop ontvang je 40% van de verkoopprijs.

Regels voor het aanleveren van kleding

  1. Voor onze tweedehands studio zijn we op zoek naar mooie kleding van uitstekende kwaliteit.
  2. Dames MERK kleding in de maten 34 t/m 44. Geen Primark, H&M etc. We willen het niveau van de studio hoog houden. Twijfel je, overleg dan even.
  3. Naast kleding ook zijn we ook op zoek naar accessoires zoals riemen, hoeden en shawls.
  4. Kleding moet actueel zijn, passend in het huidige modebeeld.
  5. Kleding moet natuurlijk heel, schoon (zonder vlekken) en netjes zijn. Dus geen kleding met missende knopen, losse draden etc.
  6. Maximale aantal in te brengen is 15 stuks. Dit is inclusief schoenen, exclusief andere accessoires.

Waar en wanneer kan je de kleding inleveren? Je kan de kleding inbrengen in de Thomaskerk in Zeist. Daar is de tweedehands kleding studio zelf ook gevestigd. Het adres is Julianalaan 72 (achterkant van de kerk). Zet duidelijk op je tas je verkoopnummer. Heb je tijd, dan zoek ik de kleding het liefst direct uit. Dit kan elke donderdag en vrijdag ochtend van 9:00 tot 12:00 uur. Spontaan langskomen mag altijd, wil je zeker zijn dat we voldoende tijd hebben om alles direct uit te zoeken, dan is het handig een afspraak in te plannen door middel van een mail naar hello@anne-marij.nl.

Retourneren De kleding blijft maximaal acht weken in de winkel hangen. Na acht weken kan je de onverkochte kleding weer op komen halen. Ook kan je er voor kiezen de onverkochte kleding niet op te halen. Dan doneren wij de kleding aan een goed doel. Het doel voor dit jaar is dressforsucces.nl. Dress for succes helpt minima bij het succesvol solliciteren. We weten allemaal hoe belangrijk kleding hierbij is, dus dit is echt een mooi initiatief waar we graag bij helpen.

Kleine lettertjes Je levert je kleding aan op eigen risico. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van spullen.

Scroll Up