Op zoek naar je eigen kledingstijl, kleur, stijl & figuur analyse

Verwen jezelf met een inspirerend kleur- en stijladvies en krijg grip op jouw kledingkast. Een waardevol cadeau waar je jarenlang plezier van hebt!

Twijfel je wekelijks of misschien wel dagelijks aan je kledingstijl. Denk je vaak, staat deze kleur mij eigenlijk wel? Wat is de beste jeans voor mijn figuur? Wil je vanaf nu ook iedere dag zelfverzekerd en stralend voor de dag komen?

Dan is de kleur-, figuur- en stijlsessie de ideale oplossing voor jou. 

Waar bestaat het kleur-, figuur- en stijladvies pakket uit?

Allereerst hebben we een telefonische intake. Daarin zal ik je onder andere vragen om voorafgaand aan onze afspraak een vragenlijst in te vullen. Hierdoor kan ik je wat beter leren kennen en krijg ik een eerste indruk van je kledingstijl. Op de dag zelf beginnen we met een uitgebreide kleurenanalyse. Ik werk op basis van de 4 seizoenen-methode en laat zien welke kleuren je laten stralen. Daarna gaan we verder met een figuuranalyse. We bespreken verschillende kleding stylen en vormen en ik geef een kledingadvies op basis van jouw figuur. 

Aansluitend gaan we kijken naar de modetrends en kleuren van het seizoen. Mode is fantastisch maar het is zeker niet verstandig om alle trends blindelings te volgen. Samen kijken we kritisch welke fashion item past bij jouw persoon.

Aan het eind van de workshop ontvang je een persoonlijke kleurkaart en stijlgids helemaal afgestemd op jou. Voor gegarandeerd jaren lang plezier.

Locatie: bij jou thuis – duur: circa 2,5 uur

Tarief: kleur- , figuur- en stijladvies inclusief persoonlijke kleurenkaart en stijlgids kost 169 Euro. Lijkt het je leuk om de kleur- , figuur- en stijladvies workshop met een vriendin of collega te doen, dat kan! Dan betaal je 139 euro p.p. 

Wil je ook voor eens en altijd weten welke kleding en kleuren je wel en niet zou moeten kopen? Maak nu een afspraak want je bent het waard!

JA DAT WIL IK!

Een geheel verzorgde workshop over kleur- , figuur- en stijladvies organiseren voor vriendinnen of collega’s, dat kan! Stuur een mail naar hello@anne-marij.nl en we bespreken de mogelijkheden. 

Scroll Up