KLEUR & STIJLADVIES

Verwen jezelf met een inspirerend kleur- en stijladvies en krijg grip op jouw kledingkast. Een waardevol cadeau waar je jarenlang plezier van hebt!

Twijfel je wekelijks of misschien wel dagelijks aan je kledingstijl. Denk je vaak, staat deze kleur mij eigenlijk wel? Wat is de beste jeans voor mijn figuur? Wil je vanaf nu ook iedere dag zelfverzekerd en stralend voor de dag komen?

Dan is de kleur-, figuur- en stijlsessie de ideale oplossing voor jou. 

Waar bestaat het kleur-, figuur- en stijladvies pakket uit?

Allereerst hebben we een telefonische intake. Daarin zal ik je onder andere vragen om voorafgaand aan onze afspraak een vragenlijst in te vullen. Hierdoor kan ik je wat beter leren kennen en krijg ik een eerste indruk van je kledingstijl. Op de dag zelf beginnen we met een uitgebreide kleurenanalyse. Ik werk op basis van de 4 seizoenen-methode en laat zien welke kleuren je laten stralen. Daarna gaan we verder met een figuuranalyse. We bespreken verschillende kleding stylen en vormen en ik geef een kledingadvies op basis van jouw figuur. 

Aansluitend gaan we kijken naar de modetrends en kleuren van het seizoen. Mode is fantastisch maar het is zeker niet verstandig om alle trends blindelings te volgen. Samen kijken we kritisch welke fashion item past bij jouw persoon.

Deze trend-sessie is ook los te boeken onder: seizoens trend update. Hierin bespreken we alle modetrends van komend seizoen en kijken we welke trends top zijn voor jou. We maken een shopping lijst met missende items zodat je direct aan de slag kan. 

Aan het eind van de workshop ontvang je een kleurkaart en stijlgids helemaal persoonlijk afgestemd persoonlijk voor jou. Hier zal je jarenlang plezier van hebben.  

Locatie: bij jou thuis

Duur: circa 4 uur

Tarief: kleur- , figuur- en stijladvies inclusief persoonlijke kleurenkaart en stijlgids kost 325 Euro. Als je de workshop met meerdere personen wil volgen kan dat. De kosten zijn dan 180 Euro p.p. 

In het kort

telefonische intake

uitgebreide kleuranalyse op basis van de 4 seizoenen methode

uitgebreide figuur analyse

trend update van huidige seizoen

kleding winkel advies, lijst met passende winkels bij jou kledingstijl

10 ritten strippenkaart:                                                                                                 Jouw hulplijn om 10 x via WhatsApp advies te vragen over specifieke kledingstukken

persoonlijke kleurkaart en stijlgids voor jarenlang winkel plezier

Wil je ook voor eens en altijd weten welke kleding en kleuren je wel en niet zou moeten kopen? Maak nu een afspraak want je bent het waard!

JA DAT WIL IK!

Lijkt het je leuk om de kleur- , figuur- en stijladvies workshop met een vriendin of collega te doen, dat kan! Stuur een mail naar hello@anne-marij.nl en we bespreken de mogelijkheden. 

Scroll Up