OVER ANNE-MARIJ

Hello!

Ik ben Anne-Marij Dalenoord, geboren in de zomer van 1979 en getrouwd met mijn jeugdliefde. Samen hebben we 3 jonge kids en wonen we in het heerlijke bosrijke Zeist. Naast mijn werk als stylist word ik heel blij van creatief bezig zijn, sporten, latte macchiato, pure chocolade en met vrienden uitgebreid eten!

Tijdens mijn jeugd is de liefde voor mode begonnen en na de middelbare school ben ik gaan studeren aan het AMFI, Amsterdam Fashion Institute. Uiteindelijk heb ik ruim vijftien jaar in de kleding business gewerkt, zowel als inkoopster als aan de productie kant. Geweldige jaren, veel gezien, veel gereisd en heel veel geleerd over alle ins & outs van de kledingindustrie.

Waar word ik blij van?

Mensen helpen, blijer maken, vertrouwen geven. Daar krijg ik energie van. Laten zien dat met bepaalde tips & tricks je iedere dag zelfverzekerd de wereld in kan stappen. Zo wil ik echt een verschil maken. Ook wil ik heel graag de wereld een beetje mooier maken. Letterlijk en figuurlijk. Door mijn werk als stylist wil ik vrouwen inspireren bewustere keuzes te maken als het om kleding gaat.

Mijn eigen kledingstijl?

Zelf ben ik dol op klassiekers met een twist. Op witte bloesjes, kraagjes, loafers, veterschoenen, gekke opvallende sokken en panty’s, I am loving it!

Eigenlijk is mijn stijl heel divers, net hoe ik mij voel. Soms lekker netjes en preppy, andere keer weer casual met sneakers. In ieder geval altijd met een verrassende twist, iets onverwachts, net niet te gecombineerd. Dat maakt mijn stijl. En hoe doe ik dat, door naar mij gevoel te luisteren, niet te lang na te denken en vooral door gewoon doen!

Dus dit ben ik, Anne-Marij en op professioneel gebied help ik vrouwen in hun zoektocht naar hun ideale, sparkling en duurzame kledingstijl. Ik vind dat iedere vrouw het verdient om s’ ochtends blij wakker te worden en uit een mooi gevulde kledingkast goede items te kunnen kiezen voor een fijne en gelukkige dag.

Voel je een klik? Kijk dan op mijn home page naar de diensten en tarieven. En lees wat je kan verwachten. Je kan ook mailen naar hello@anne-marij.nl dan maken we een afspraak. Ik kijk er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Liefs,

Anne-Marij